کلپروتکتیتن چیست؟
کلپروتکتین پروتیینی است که از لکوسیتهای فعال شده ترشح می شود و می تواند در پلاسما، مایع مغزی_نخاعی، مایع سینوبیوم و ادرار یا مدفوع غلظت بالایی ایجاد کند.
کلپروتکتین پروتیینی است که از لکوسیتهای فعال شده ترشح می شود و می تواند در پلاسما، مایع مغزی_نخاعی، مایع سینوبیوم و ادرار یا مدفوع غلظت بالایی ایجاد کند.
کارسینوم(سرطان) پانکراس ، چهارمین علت اصلی سرطان در بزرگسالان با پیش آگهی، بسیاربداست . بیش از 90% این تومورها، آدنوکارسینوم و منشأ آ ن ها از سلول ها ی مجرا(داکتال ) است.
پانکراتیت مزمن به فرایند التهابی لوزالمعده گفته می شود که باعث تغییرات مورفولوژیک برگشت ناپذیر در لوزالمعده همراه با درد و اختلال ماندگاردر عملکرد میشود .پانکراتیت مزمن شامل دو نوع انسدادی و غیرانسدادی است.
فرآیند التهابی حاد در لوزالمعده راگویند که می تواند بافت های اطراف لوزالمعده و سیستم های دورتر را نیزگرفتار کند .
لوزالمعده عضوی در خلف پریتوئن بوده وسر آن درون قوس C مانند دوازدهه مستقرشده و دم آن به صورت مایل پس ازعبوراز پشت معده ، به ناف طحال می رسد .
شایع ترین مکان های درگیری دستگاه گوارش به ترتیب نزولی ، عبارتست از روده باریک (ایلئوم) ، رکتوم ، آپاندیس، کولون و معده.
کارسینوم کولون و رکتوم ،سومین سرطان شایع و دومین علت شایع مرگ ناشی از سرطان در بین مردان وزنان آمریکایی است .
بیش از 90% سرطان های معده از نوع آدنوکارسینوم می باشد. میزان بروز سرطان معده در کشورهای در حال توسعه شایعتر ازکشورهای صنعتی بوده و در مناطق شهری و گروههای اقتصادی – اجتماعی پایین بیشتردیده می شود.
IranMedline |
باسلام مدیریت سایت ایران مدلاین با هدف دستیابی آسانتراطلاعات طبی/بهداشتی برای همگان ، بویژه پزشکان و پیراپزشکان ، اقدام به انتشاراین سایت نمود. سایت کنونی که بدنبال تغییرات کلی واساسی برمبنای توصیه ها و پیشنهادات شما عزیزان دستخوش دگرگونی وسیعی شد، حاصل ساعتها تلاش گروه طراحی ، نویسندگان، هنرمندان وپزشکان همکارسایت رابه شما جویندگان علم ودانش ارائه می دهد. معهذا بازهم درانتظار نظرات همه شما هستیم.هدف اصلی سایت، ارائه اطلاعا ت جامع علوم پزشکی و بهداشت و تمام شاخه های وابسته به آن می باشد.لذا استدعا داریم هرگونه کمبودی دراین زمینه رابه ما یادآوری نمائید.
متاسفانه سایت کاملی که تمامی اطلاعات موردنیازشما رادرزمینه علوم پزشکی و حرف وابسته فراهم نماید به زبان فارسی موجودیت نیافته بود، وجهت دستیابی به موضوعات مورد نظرلازم بود تمامی سایتهای فارسی /غیرفارسی راجستجو کنید تا شاید برحسب تصادف به اطلاعات موردنظرتان دسترسی بیابید.